-15% pri prvem nakupu

Pridružite se GomezClubu in ob prvem nakupu pridobite 15% popust na nove artikle in -5% za znižane modele že pri prvem nakupu. Članstvo v elitnem nakupovalnem klubu Gomez Club ima tudi druge ugodnosti.

Brezplačna dostava

Nakupovanje v spletni trgovini Gomez je preprosto in varno. Naročila v vrednosti nad 69,99 EUR, pošljemo v roku 24 ur z zaupanja vrednim kurirskim podjetjem povsem BREZPLAČNO.

Plačilo po povzetju

Za naročilo, oddano v naši trgovini, lahko plačaš takrat, ko paket prevzameš pri kurirju: v primeru GLS z gotovino.

Varnost in kakovost

Varni nakupi 

Gradimo zaupanje kupcev, pri čemer smo še posebno pozorni na raven storitev in na kakovost prodajanega blaga. Ugleda Gomez ne potrjujemo le z našimi besedami, temveč tudi certifikatom kakovosti Q, ki ga podeljuje neodvisno spletno mesto Opineo, eno prvih poljskih spletnih mest, ki pri odločanju o nakupu pomaga na podlagi mnenj spletne skupnosti. Kot podjetje upoštevamo veljavne smernice o varstvu osebnih podatkov in zakonske določbe. Podatki, ki jih posreduješ, se uporabljajo samo za oddajo naročila in poprodajne storitve. Prijava, geslo, domači naslov ali številka bančnega računa so strogo zaščiteni. Plačilni sistemi Przelewy24/SIX Plačila in PayPal zagotavljajo popolno varnost spletnih transakcij, ki jih izvajaš v naši trgovini. Več informacij o tej temi najdeš v našem Pravilniku.

 

Premium kakovost

Vsi naši ponujeni izdelki prihajajo neposredno od najboljših proizvajalcev. Smo njihov dolgoročen in zanesljii partner ter imamo dovoljenje za prodajo asortimenta premium blagovnih znamk na Poljskem in v tujini. Naša ponudba vključuje najnovejše kolekcije, ki so na voljo na trgu, katere osebno izberemo z mislijo, da izpolnijo pričakovanja najbolj zahtevnih strank. Če ima prejeto blago stvarno industrijsko napako, lahko uporabiš reklamacijski postopek, ki je zagotovoljen v sklopu obravnavanja pritožb in zahtevkov. Več informacij o tej temi najdeš na zavihku  Pravilnik.

OSTALA POGLAVJA STORITEV STRANKE: