-15% pri prvem nakupu

Pridružite se GomezClubu in ob prvem nakupu pridobite 15% popust na nove artikle in -5% za znižane modele že pri prvem nakupu. Članstvo v elitnem nakupovalnem klubu Gomez Club ima tudi druge ugodnosti.

Brezplačna dostava

Nakupovanje v spletni trgovini Gomez je preprosto in varno. Naročila v vrednosti nad 69,99 EUR, pošljemo v roku 24 ur z zaupanja vrednim kurirskim podjetjem povsem BREZPLAČNO.

Plačilo po povzetju

Za naročilo, oddano v naši trgovini, lahko plačaš takrat, ko paket prevzameš pri kurirju: v primeru GLS z gotovino.

Odstop od pogodbe

Prosimo, da se v primeru kakšnihkoli dvomov, obrnete na Službo za pomoč strankam Gomez. Hkrati prosimo, da PACKETA INTERNATIONAL ne kontaktirate neposredno, saj gre samo za podjetje, ki posreduje pri dostavi. Izključno pravico sprejemanja in obdelovanja vračil/pritožb ima samo Gomez.

Obrazec za odstop od pogodbe

Obrazec za odstop od pogodbe

Izpolni obrazec za odstop od pogodbe, ki je priložen paketu.

Če imaš vprašanja, se obrni na našo Službo za pomoč strankam:

E-MAIL NASLOV:
[email protected]

Odstop od pogodbe lahko oddaš prek spleta ali jo podaš sam.

Embalaža

Embalaža

Da bi poenostavili tvojo nalogo, smo embalažo prilagodili ponovnemu pošiljanju. Predmete daj v škatlo, priloži obrazec za odstop/vračilo ali lastno izjavo o odstopu od pogodbe in, če lahko, kopijo računa. Zapri paket.

Odprema

Odprema

Glede na izbrani način vračila, pošlji paket na naš naslov:

Packeta International_ DPD d.o.o.
92651510 
Logistične storitve d.o.o.
Depot Maribor
Tržaška cesta 43
2000 Maribor

 

Vrnitev Pošiljanja

Vrnitev Pošiljanja

Pošiljanje je potrebno plačati. Pošiljka, poslana po povzetju, ne bo prevzeta, vračilo pa ne bo realizirano. Prosimo, da paketa ne dostavljate osebno - najboljše, da ga pošljete priporočeno, ki omogoča sledenje. Z navedena naslova bo paket dostavljen Gomez. V primeru nejasnosti, prosimo kontaktirajte Službo za pomoč strankam.

Vračilo plačila

Vračilo plačila

Po prejetju izpolnjenega  obrazca za odstop od pogodbe/vračilo, bomo za vračilo uporabili enak način plačila kot ste uporabili pri naročilu ali vračilo nakazali na bančni račun, če se s tem strinjaš. Postopek lahko traja do 14 dni, vendar se lahko podaljša, dokler predmetov ne prejmemo ali dokler ne predložiš dokazila o povratnem pošiljanju.

  1. Kupljeno blago je mogoče vrniti najkasneje v 14 koledarskih dneh od datuma prejema pošiljke. Blago, ki ga želite vrniti, ne sme imeti nobenih znakov uporabe, biti mora nedotaknjeno in imeti vse originalne etikete.
  2. Blago lahko vrnete na dva načina:
  1. Prosimo, izpolnite obrazec, kjer je jasno označen izdelek, ki ga želite vrniti in razlog vračila. Za vračilo sredstev vnesite tudi številko bančnega računa v mednarodnem standardnem IBAN zapisu. Navedete lahko tudi drugo številko računa (s katerega nakup ni bil opravljen), skupaj z imenom lastnika računa.
  2. Obrazec za vračilo priložite paketu z vrnjenim blagom. Za pošiljanje je mogoče uporabiti prilagojeno škatlo Gomez, v kateri je bilo naročilo dostavljeno. Odstranite zaščito z lepilnega traku znotraj škatle, kar vam bo omogočilo, da boste lahko škatlo ponovno zavarovali.
  3. Na kartonsko škatlo namestite točen povratni naslov, ki je naveden spodaj. Lahko je ročno napisan ali natisnjen.

Packeta International_ DPD d.o.o.
92651510 
Logistične storitve d.o.o.
Depot Maribor
Tržaška cesta 43
2000 Maribor

  1. Vračilo je potrebno poslati s priporočeno pošto ali kurirjem na lastne stroške. Prosimo, bodite pozorni na prejem potrdila o oddaji pošiljke s številko, ki vam omogoča sledenje paketa. S pomočjo tega boste imeli jamstvo, da je bilo blago dostavljeno na zbirno mesto.
  2. Prosimo upoštevajte, da v primeru vračila po pošti ne sprejemamo pošiljk, ki so poslane na stroške naslovnika ali plačilo po povzetju, saj ne krijemo stroškov pošiljanja. Paketi, poslani na ta način, bodo vrnjeni pošiljatelju. Hkrati se bo 14 dnevno obdobje, v katerem je mogoče opraviti vračilo, nadaljevalo, kar lahko povzroči, da se bo termin presegel.
  3. Ko bo paket prispel na navedeni naslov, bo blago na naše stroške preusmerjeno na sedež podjetja Gomez. Ta postopek poteka dvakrat na teden, kar lahko podaljša čas prejema in obdelave vračila in s tem - vračila sredstev. Vendar vas prosimo za razumevanje, saj je tako načrtovan logistični postopek zasnovan zaradi tega, da se zmanjšajo vaši stroški in se olajša pošiljanje.
  4. Po prevzemu bo vrnjeno blaga preverjeno. Informacije o prejemu vračila boste prejeli na elektronski naslov, s katerega je bilo oddano naročilo. Vračilo bo izvedeno po pozitivnem preverjanju stanja vrnjenega blaga v največ 14 dneh od datuma prejema vračila na sedežu podjetja Gomez (ne od trenutka, ko boste poslali paket za vračilo).

OSTALA POGLAVJA STORITEV STRANKE: