-10% pri prvem nakupu

Pridruži se Gomez Clubu in dobi -10% na novo kolekcijo in -5% za znižane modele že pri prvem nakupu. Članstvo v elitnem nakupovalnem klubu Gomez Club ima tudi druge ugodnosti.

Brezplačna dostava

Nakupovanje v spletni trgovini Gomez je preprosto in varno. Naročila v vrednosti nad 69,99 EUR, pošljemo v roku 24 ur z zaupanja vrednim kurirskim podjetjem povsem BREZPLAČNO.

Plačilo po povzetju

Za naročilo, oddano v naši trgovini, lahko plačaš takrat, ko paket prevzameš pri kurirju: v primeru GLS z gotovino.

Odstop od pogodbe

Obrazec za odstop od pogodbe

Obrazec za odstop od pogodbe

Izpolni obrazec za odstop od pogodbe, ki je priložen paketu.

Če imaš vprašanja, se obrni na našo Službo za pomoč strankam:

E-MAIL NASLOV:
TRGOVINA@GOMEZ.SI

Odstop od pogodbe lahko oddaš prek spleta ali jo podaš sam.

Embalaža

Embalaža

Da bi poenostavili tvojo nalogo, smo embalažo prilagodili ponovnemu pošiljanju. Predmete daj v škatlo, priloži obrazec za odstop/vračilo ali lastno izjavo o odstopu od pogodbe in, če lahko, kopijo računa. Zapri paket.

Odprema

Odprema

Glede na izbrani način vračila, pošlji paket na naš naslov:

GOMEZ SP.Z.O.O. SP. K. 

Ul. Sw. Mikołaja 1
62-080Swadzim

Vračilo plačila

Vračilo plačila

Po prejetju izpolnjenega  obrazca za odstop od pogodbe/vračilo, bomo za vračilo uporabili enak način plačila kot ste uporabili pri naročilu ali vračilo nakazali na bančni račun, če se s tem strinjaš. Postopek lahko traja do 14 dni, vendar se lahko podaljša, dokler predmetov ne prejmemo ali dokler ne predložiš dokazila o povratnem pošiljanju.

ODSTOP OD POGODBE, SKLENJENE NA DALJAVO (PREKO SPLETA)

 

 

1. Prijavi se v Uporabniški račun stranke na strani gomez.pl, pojdi na zavihek Profil in klikni VRAČILA. Prikaže se seznam oddanih naročil, izberi naročilo z izdelekom, ki ga želiš vrniti, in klikni ODSTOP OD POGODBE. Če na Gomez.si nimaš računa, klikni TUKAJ, izpolni podatke o naročilu in nadaljuj. 
2. Izberi izdelek, vnesi količino, razlog odstopa od pogodbe (neobvezno) in klikni NAPREJ.
3. Izberi obliko vračila, metodo plačila in klikni NAPREJ.
4. Preberi, preveri podatke in klikni ODSTOPAM OD POGODBE.

Zavedamo se, da ima spletno nakupovanje svoja pravila. Izdelka ni mogoče preizkusiti ali imeti z njim "oprijemljiv" stik. Zato je mogoče kupljeni artikel vedno preizkusiti in od pogodbe odstopiti v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. Za tvoje udobje ponujamo dva načina vračila.

 

Če želiš izdelek vrniti na svoje stroške, lahko uporabiš embalažo, v kateri si paket prejel. Škatla se prilagodi, da se jo lahko odpošlje. Vse, kar moraš storiti, je, da daš predmete v škatlo, priložiš podpisan obrazec odstopa od pogodbe in, če je mogoče, kopijo računa. Pošiljko je potrebno poslati:

„GOMEZ”
UL.św. Mikołaja 1
62-080 Swadzim
Poland

Zahtevamo, da se obrazec odstopa od pogodbe, kopija računa (če je mogoče) in vrnjeni izdelki dajo v isti paket.

Prosimo, da na obrazcu odstopa od pogodbe, navedeš svoje kontaktne podatke, dokumente ali druge podatke, ki omogočajo identifikacijo pogodbe o nakupu (tj. potrdilo, račun, številko naročila in drugo). Uporabi obrazec odstopa od pogodbe, ki je na voljo spodaj. Obrazec mora biti podpisan. Če je priložena kopijo potrdila ali računa, se postopek odstopa znatno pospeši.

Obrazec odstopa od pogodbe je na voljo TUKAJ

Podrobne informacije o pravicah do odstopa od pogodbe so navede v Splošnih pogojih in Pravilniku.

 

OSTALA POGLAVJA STORITEV STRANKE: