•   Plačilo po povzetju

  •   -15% pri prvem nakupu

  •   Brezplačna dostava

Škornji – navdihi zanjo

Na ravnem podplatu, polni peti ali petki. V klasični, elegantni ali rock različici so škornji primerni tako za vsakdan kot za ne banalne in drzne stajlinge, ter tudi za posebne priložnosti. Nosijo se ne glede na letni čas – s kratkimi hlačami, krili ali midi in maxi oblekami ter hlačami – so lahko zanimiv element ženske garderobe. Dame, ki imajo raje stil streetwear czy Glam Rock, bodo v škornjih našle veliko navdiha.

Škornji pregled Gomez ponudbe

Škornji niso le stabilni, ravni, klasični čevlji z zgornjim delom nad gležnjem. Gomez ponudba za sezono jesen/zima 2021 vključuje tudi škornje vrste: motoristične, kavbojske, škornje s peto, debelo peto ali petko. Škornji so na voljo v črni, rjavi, sivi barvi, ​​z vzorci in aplikacijami. Čevlji imajo izvirne dekoracije in detajle: pasove, zaponke, verige in zakovice. Klasične škornje ponujajo Twin-Set, Michael Kors, Calvin Klein, Liu Jo in Tommy Hilfiger.

Elegantne modele na visoki peti med drugim ponujajo Casadei, Elisabetta Franchi in Furla v edinstveni barvi konjaka in klasični črni. Škornje s peto med drugim ponujajo Tory Burch in Le Silla – vključno s tistimi, ki so okrašeni s prešitjem in detajli z monogramom blagovne znamke. Versace Jeans Couture za sezono FW21 pritegne pozornost z bogastvom okraskov in široko paleto barv s kovinskim učinkom.