-15% pri prvem nakupu

Pridružite se GomezClubu in ob prvem nakupu pridobite 15% popust na nove artikle in -5% za znižane modele že pri prvem nakupu. Članstvo v elitnem nakupovalnem klubu Gomez Club ima tudi druge ugodnosti.

Brezplačna dostava

Nakupovanje v spletni trgovini Gomez je preprosto in varno. Naročila v vrednosti nad 69,99 EUR, pošljemo v roku 24 ur z zaupanja vrednim kurirskim podjetjem povsem BREZPLAČNO.

Plačilo po povzetju

Za naročilo, oddano v naši trgovini, lahko plačaš takrat, ko paket prevzameš pri kurirju: v primeru GLS z gotovino.

Metode plačila

Zaradi skrbnosti za udobje naših kupcev, ponujamo široko paleto plačil za kupljene izdelke.

Kreditna Kartica

Kreditna Kartica

SIXPAYMENTS je spletni plačilni sistem, ki omogoča takojšen prenos nakazila v spletu. Ta sistem ustreza najvišjim varnostnim standardom: PCI Complient in McAffe Secure.

PayPal

PayPal

Pay Pal sistem ponuja takojšnje spletno plačilo z bančnim računom, kreditno kartico ali drugimi sredstvi. Varna plačila so na voljo s samo enim klikom. Pri sistemu PayPal ni potrebno vsakič vnašati številke kreditne kartice.

 

Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju

Za naročilo, oddano v naši trgovini, lahko plačaš takrat, ko paket prevzameš pri kurirju: v primeru GLS z gotovino. Pri izbiri gotovine pri plačilu dostave prosimo, spremljaj pošiljko. Če svojega paketa ne prejmeš v 5 dneh po oddaji naročila, priporočamo, da nas kontaktiraš.

 

OSTALA POGLAVJA STORITEV STRANKE: