-10% pri prvem nakupu

Pridruži se Gomez Clubu in dobi -10% na novo kolekcijo in -5% za znižane modele že pri prvem nakupu. Članstvo v elitnem nakupovalnem klubu Gomez Club ima tudi druge ugodnosti.

Brezplačna dostava

Nakupovanje v spletni trgovini Gomez je preprosto in varno. Naročila v vrednosti nad 69,99 EUR, pošljemo v roku 24 ur z zaupanja vrednim kurirskim podjetjem povsem BREZPLAČNO.

Plačilo po povzetju

Za naročilo, oddano v naši trgovini, lahko plačaš takrat, ko paket prevzameš pri kurirju: v primeru GLS z gotovino.

Čas in strošek dostave

 

BREZPLAČNA GOMEZ DOSTAVA 

*velja za pakete, dostavljene na terenu Slovenije nad 69,99 EUR.


 

POŠILJANJE Z PACKETA INTERNATIONAL

KuriérVrednost naročila pod 69,99 EURVrednost naročila nad 69,99 EUR

4,99 EUR

0 EUR

 

Blago pošljemo v 24 urah po prejemu plačila (ne velja za plačilo po povzetju) preko pošte Slovenije ali DPD kurirja, neposredno na navedeni naslov ali na eno od več kot 1000 prevzemnih mest. O poteku realizacije naročila boste obveščeni po elektronski pošti. Standardni čas realizacije naročila je 3-4 delovne dni.

 

Dostavo vaših naročil v Sloveniji izvaja pošta Slovenije ali dostavno podjetje DPD. Dostava se izvede neposredno na domači naslov ali na eno od več kot 1000 prevzemnih mest. V obeh primerih je mogoče plačilo po povzetju (največja vrednost naročila 700 EUR), priporočamo, da odšteti znesek pripravite v gotovini, saj je plačilo s kartico možno samo na izbranih mestih.

V primeru dostave na domači naslov bo kurir v primeru, da ne bo mogel dostaviti paketa, naslednji delovni dan izvedel še en poskus dostave. Če paketa še vedno ne bo mogoče dostaviti, bo paket vrnjen GOMEZ - o tem vas bo obvestil kurir. V primeru naročila na prevzemno mesto, bo paket na prevzem čakal do 5 delovnih dni. V primeru kakršnih koli sprememb vas bo o tem obvestil Packet International ali končni dobavitelj. 

Po oddaji naročila lahko spremljate potek faz pošiljanja v sistemu logističnega operaterja Packeta International, ki podpira povezavo od Poljske do Slovenije -> TUKAJ. Med postopkom boste prejeli obvestila ob registraciji, poslana bodo v sistem in pred dostavo. V primeru naročil na zbirnem mestu vam bo dobavitelj zagotovil tudi navodila in zahtevane informacije.

V primeru dostave na domači naslov bo kurir, če pošiljke ni mogoče dostaviti, v naslednjih delovnih dneh izvedel še en (pošta) ali dva (DPD) poskusa dostave, z možnostjo naročila še enega dodatnega poskusa.

 

 

OSTALA POGLAVJA STORITEV STRANKE: