-10% pri prvem nakupu

Pridruži se Gomez Clubu in dobi -10% na novo kolekcijo in -5% za znižane modele že pri prvem nakupu. Članstvo v elitnem nakupovalnem klubu Gomez Club ima tudi druge ugodnosti.

Brezplačna dostava

Nakupovanje v spletni trgovini Gomez je preprosto in varno. Naročila v vrednosti nad 69,99 EUR, pošljemo v roku 24 ur z zaupanja vrednim kurirskim podjetjem povsem BREZPLAČNO.

Plačilo po povzetju

Za naročilo, oddano v naši trgovini, lahko plačaš takrat, ko paket prevzameš pri kurirju: v primeru GLS z gotovino.

SLUŽBA ZA STORITVE STRANKAM

FAQ

Vsak nakup je z naše strani potrjen z računom ali na zahtevo računom z DDV.


Čeprav se to zelo redko zgodi, vendar v primeru, da je bila pošiljka poškodovana, prosimo, da od kurirja takoj zahtevaš pisni protokol, da se ugotovi stanje pošiljke in okoliščine, v katerih je bila škoda storjena, ter nas o nastali situaciji takoj obvestiš.


Za ustvaritev računa se moraš registrirati. Potrebnih je nekaj ​​preprostih korakov in traja le trenutek. To lahko to storiš tukaj

Podrobne informacije o Uporabniškem računu in kako ga ustvariti v naši spletni trgovini, lahko najdeš v Splošni pogoji & Pravilnik.


Služba za storitve strankam:

 
E-MAIL NASLOV

[email protected]

 

 

 
STIK

+38617778280

 

DELOVNI ČAS
PONEDELJEK - PETEK10:00 - 16:00

Gomez Spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia Sp. j. Tomasza Drobnika 2, 60-693 Poznan, Poljska/Poland Številka Državnega sodnega registra (KRS) 0000885937 (Državni sodni register pravnih oseb)| Davčna identifikacijska številka VAT PL9721264099 | Številka poslovnega registra subjekta (REGON) 364534202 Dokumenti potrebni za ustanovitev podjetja se hranijo na občinskem sodišču Poznań - Nowe Miasto i Wilda u Poznanju, VIII. Oddelek za gospodarstvo – Državni sodni register (KRS)