-15% pri prvem nakupu

Pridružite se GomezClubu in ob prvem nakupu pridobite 15% popust na nove artikle in -5% za znižane modele že pri prvem nakupu. Članstvo v elitnem nakupovalnem klubu Gomez Club ima tudi druge ugodnosti.

Brezplačna dostava

Nakupovanje v spletni trgovini Gomez je preprosto in varno. Naročila v vrednosti nad 69,99 EUR, pošljemo v roku 24 ur z zaupanja vrednim kurirskim podjetjem povsem BREZPLAČNO.

Plačilo po povzetju

Za naročilo, oddano v naši trgovini, lahko plačaš takrat, ko paket prevzameš pri kurirju: v primeru GLS z gotovino.

Politika zasebnosti in piškotki

Politika zasebnosti


Da bi zagotovili, da so tvoji osebni podatki pri nas zasebni in varni, smo razvili Politiko zasebnosti, ki opisuje, kako Gomez obdeluje tvoje osebne podatke.

Administrator tvojih osebnih podatkov je:
GOMEZ delniška družba
Tomasza Drobnika 2, v Poznańju (poštna številka: 60-693), Poljska
KRS
 (številka Državnega sodnega registra) 
0000934369 |  VAT PL9721248769 | REGON številka 302694351
Dokumenti se hranijo na občinskem sodišču Poznań – Nowe Miasto i Wilda v Poznańju
VIII. Oddelek za gospodarstvo
– Državni sodni register

Kontaktiraj nas:

 • e-mail: [email protected]
 • pošta: 
  Gomez S.A
  Služa za stranke

  Diamentowa 9

  62-002 Suchy Las, Poljska

Lahko se obrnete tudi na našega predstavnika za varstvo podatkov:

 • ime: Krystian Erens
 • e-mail: [email protected]
 • pošta: 
  Gomez S.A
  Varstvo podatkov

  Diamentowa 9
  62-002 Suchy Las, Poljska

Prav tako moraš vedeti, da tvoje osebne podatke Gomez uporablja tudi za neposredno trženje (za pregled in raziskovanje zadovoljstva strank). Vedeti moraš:

 • Osebnih podatkov ne prodajamo in ne dajemo v komercialno razpolago tretjim osebam. Tvoje osebne podatke po potrebi posredujemo izključno našim partnerjem, ki nam pomagajo pri izpolnjevanju tvojega naročila ali opravljanju drugih storitev, ki jih nudi naša e-trgovina, tj. ponudnikom spletnih plačilnih storitev, kurirjem ali podjetjem, ki izvajajo ankete o zadovoljstvu strank.
 • Operacije profiliranja ne povečujejo števila oglasov/komercialnih informacij, ki jih posredujemo; profiliranje nam pomaga prilagajati vsebino oglasov/komercialnih informacij tvojim potrebam. Na podlagi podatkov, zbranih iz naprav, npr. strani izdelkov, ki si jih odprl v naši trgovini, shranjenih datotek s piškotki ali posredovanih osebnih podatkov, nam profiliranje pomaga dostavljati oglase in komercialne podatke (pod pogojem, da si dal ločeno soglasje za prejem takšnih informacij), ki so bolj primerne za tvoje potrebe; 
 • Imaš pravico nasprotovati obdelavi tvojih osebnih podatkov v neposrednem trženju, vključno z raziskavami profiliranja in/ali zadovoljstva strank.

Naša Politika zasebnosti je na voljo tukaj.

Politika zasebnosti

Politika piškotkov

Sporočila »piškotki« omogočajo enostavno premikanje po naši spletni strani. Piškotke je mogoče izklopiti ali omejiti v svojem brskalniku, vendar če se odločiš za to, bo uporaba naše spletne strani otežena ali nemogoča.

Če želitš izvedeti več o tem, kako Gomez uporablja piškotke, pojdi na Politika piškotkov

OSTALA POGLAVJA STORITEV STRANKE: