-10% pri prvem nakupu

Pridruži se Gomez Clubu in dobi -10% na novo kolekcijo in -5% za znižane modele že pri prvem nakupu. Članstvo v elitnem nakupovalnem klubu Gomez Club ima tudi druge ugodnosti.

Brezplačna dostava

Nakupovanje v spletni trgovini Gomez je preprosto in varno. Naročila v vrednosti nad 69,99 EUR, pošljemo v roku 24 ur z zaupanja vrednim kurirskim podjetjem povsem BREZPLAČNO.

Plačilo po povzetju

Za naročilo, oddano v naši trgovini, lahko plačaš takrat, ko paket prevzameš pri kurirju: v primeru GLS z gotovino.

Reklamacije

Gomez je dolžan stranki, ki je potrošnik, izročiti brezhiben izdelek in zanj odgovarja v skladu z garancijo za stvarne in pravne napake, če jih ima prodani izdelek.

Če ima izdelek, ki ga je prejela stranka, napako, preden sta potekli dve leti od datuma izdaje, nas o napaki obvesti (obrazec za reklamacije lahko najdeš tukaj) in izdelek vrni na:

GOMEZ
ul. św. Mikołaja 1
​62-080 Swadzim
Poljska

Prosimo, predloži kontaktne podatke, potrebne za stik s teboj med obdelavo reklamacije in priloži dokumente ali posreduj podatke, ki omogočajo identifikacijo sklenjene prodajne pogodbe (tj. potrdilo ali račun, številka naročila in drugo). Vključitev potrdila ali računa ni obvezna, vendar je zelo priporočljiva, saj običajno pospeši obravnavo reklamacije.

Reklamacija bo obravnavana v 8 dneh od datuma prejema obrazca. Stranka bo o načinu obravnave svoje reklamacije obveščena prek elektronske pošte, SMS sporočila ali v pisni obliki.

Podrobne informacije o reklamacijah najdeš v naših Splošnih pogojih & Pravilniku.

Gomez ne daje garancije na prodane izdelke.

OSTALA POGLAVJA STORITEV STRANKE: