• FINAL SALE DO -50%!
     WOMENMEN  |  KIDS

  •   -15% PRI PRVEM NAKUPU

Gomez Runway

Še ena modna revija je za nami! 11. aprila je potekala Gomez Runway – edinstven dogodek, na katerem je bila predstavljena najnovejša kolekcija pomlad/poletje 2024. Gomez ekipa je pripravila 3 vrste stajlinga:

1. Počitniško potovanje in vikend city break                                                

Kaj spakirati v počitniški kovček? Gomez stilistična ekipa je predlagala predvsem lan – material, primeren za visoke temperature. V damskih stilih so prevladovale zemeljske barve, pa tudi dolge in mrežaste obleke. Prevladovala so tudi sončna očala luksuznih blagovnih znamk, kot so Loeve, Dior, David Beckham, Dsquared2 in številne druge. Med moškimi videzi smo lahko opazili cvetlične srajce, trend sezone: bermude in kombinacije nevtralnih odtenkov z nasičenimi barvami.

2. Must have večsezonska garderoba, ki temelji na najnovejših blagovnih znamkah

Profesionalni vodnik po kapsulni garderobi: kakovostna bela srajca, denim jakna, mala črna obleka"" ali ramones jakna. Stile so dopolnili z izdelki najnovejših blagovnih znamk v Gomez ponudbi: One Teaspoon, Alohas, Karl Lagerfeld Jeans in Hugo Blue.

3. Stajling „From Day to Night”                                                                     

Tretja sekvenca modne revije je predstavila sloge za različne priložnosti, od jutranjega sprehoda do banketa. Začeli smo z modnimi vsakodnevnimi videzi in zaključili z dolgimi oblekami in elegantnimi kostimi.                                                                                         

Zahvaljujemo se vsem, ki so sodelovali pri organizaciji tega izjemnega dogodka, in gostom za številno udeležbo. Cenimo vašo prisotnost in smo veseli, da lahko skupaj ustvarjamo to zgodovino.