• FINAL SALE DO -50%!
     WOMENMEN  |  KIDS

  •   -15% PRI PRVEM NAKUPU

New in: Just Cavalli

Novo generacijo po  Just Cavalli predstavljajo uporniški in nebrzdani sanjači, ki gledajo daleč v prihodnost in sledijo svojim sanjam. Kolekcija pomlad/poletje 2024 je vabilo k izražanju samega sebe s popolno svobodo in vero v lastne sposobnosti. Just Cavalli znova poudarja svoj DNK in moto: živeti brez meja.

Moda po Just Cavalli ni le način oblačenja, ampak tudi komunikacijsko orodje, ki postane manifest življenjske filozofije vsakega od nas. Vzdušje blagovne znamke je mednarodno in meje med spoloma so presežene. Gre za harmonično ravnovesje med maksimalizmom in esencializmom, športom in glamurjem – svet je viden skozi kalejdoskop živih barv.

Prepoznavni simbol kolekcije SS24 je med drugim: nov monogram CJ v gotski pisavi in ​​minimalističen logotip Just Cavalli Milano. Drzni tiski, kot je Tiger TV, vključujejo motive tigra, zebre in leoparda, ki kolekciji dodajo umetniški pridih. Tiger Angel potisk s kerubom na ukrivljenem tigru daje sporočilo ljubezni. Med trendi je mogoče najtu tudi obleke s potiskom ali pisanim patchworkom, pletenine z ročno izdelanimi elementi, oprijete obleke seksi značaja, kargo hlače in maksi majice z različnimi motivi. Vse je v poigravanju močnih kontrastov za ultra-sodoben učinek.

Blagovna znamka tudi ni pozabila na denim trend te sezone. Predvideni vintage učinek kavbojk in kontrastne barve se ujemajo z dodatki italijanske modne hiše, ki se popolnoma prilegajo novemu stilu. Od maksi nahrbtnikov, ki jih je navdihnil svet športa na prostem, do novih sedelnih torb iz najrazličnejših materialov ter trucker klobukov v ameriškem uličnem stilu. Kovinski detajli, potiski in našitki postanejo značilnea podoba nove blagovne znamke.

Odkrij novosti Just Cavalli zanjo in zanj na Gomez.si